ECDL

Kjøp av tester

Datakorttester

Sertifiserende tester tar du ved et av våre mange autoriserte testsentere. I tillegg har du mulighet til å kjøpe KvikkSjekk og Kartleggingstester her på nettstedet.

Selvtester

Vi har to forskjellige typer selvtester (KvikkSjekk og Kartleggingstester) som sjekker kunnskaper i individuelle moduler. Disse testene kan gi deg en god indikasjon om du er klar for å ta den sertifiserende Datakorttesten i en modul.

ECDL Start KvikkSjekk

Vi har også laget en serie med ECDL Start KvikkSjekk tester, som dekker fire moduler (totalt 60 spørsmål, med 15 spørsmål pr. modul).

testnavn pris
KvikkSjekk ECDL Start modul 2,3,4 og 7 2007 99,-

Hva er en KvikkSjekk?

En KvikkSjekk er en test som har omtrent 20 spørsmål tilfeldig valgt fra spørsmålsdatabasen for et fagområde. En KvikkSjekk gir deg en rask indikasjon på ditt kunnskapsnivå i forhold til Datakortets fagplan, og er et utmerket verktøy å bruke for å finne hull i kunnskapene dine før en sertifiserende test.

Hva er en Kartleggingstest?

En Kartleggingstest er en dybdetest med rundt 50 spørsmål tilfeldig valgt fra spørsmålsdatabasen for et fagområde. En kartleggingstest vil fortelle deg i detalj hvor du må studere mer for å bestå en sertifiserende test.

Hvordan kjøpe selvtester

Selvtester kjøper du ved å bruke mobiltelefonen til å sende en sms til 2440.

Start ved å velge modul fra listen til venstre.