dkbox corners dkbox corners
ECDL

Hva er Datakortet?

Datakortet er sertifiserende ferdighetstester som dokumenterer IT-kompetanse innenfor de vanligste bruksområdene for en PC.

Datakortet får du kun ved å bestå de sertifiserende testene som dokumenterer din IT-kompetanse. De sertifiserende testene må tas på et av omlag 300 autoriserte testsentre rundt om i Norge.

Bedrifter og organisasjoner har mulighet for å etablere interne testsentre for egne medarbeidere.

Internasjonal standard

Datakortet er det norske navnet på European Computer Driving Licence ECDL, som er verdens mest utbredte sertifisering av grunnleggende IT-kompetanse.

Testene er leverandøruavhengige og basert på en internasjonal godkjent fagplan. Datakortet er en etablert standard i markedet.

Datakortets moduler

Du kan selv velge hvilke moduler du ønsker å ta ut fra egne ønsker og behov, og du bestemmer selvfølgelig også rekkefølgen. De ti grunnleggende modulene er

Dersom du velger å ta syv av disse modulene vil du i tillegg være ECDL sertifisert.

Veil. prisliste for kandidater.

Datakortets Ekspert moduler

Vi tilbyr en rekke Ekspert moduler for den som ønsker å dokumentere ekstraordinær kunnskaps­dypde innenfor en modul. En Ekspert sertifisering fra Datakortet viser en inngående kunnskap og forståelse av emnet.

Frittstående moduler

Vi tilbyr følgende moduler som er selvstendige og uavhengige av ECDL/ICDL eller Ekspert sertifisering

Alle kan ta Datakortet!

DATAKORTET – ET KVALITETSSTEMPEL

...for deg: Du kan dokumentere overfor arbeidsgiver at du har god IT-kompetanse og at du behersker datamaskinen på jobb og hjemme på en effektiv måte.

...for arbeidsgiver: Du vet at dine ansatte med Datakortet har god IT-kompetanse og behersker datamaskinen og programmene effektivt. Dette bidrar til økt trivsel, økt kvalitet og tidsbesparelser som kommer både ansatte, bedriften og bedriftens kunder til gode.